بنات مسلمات
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ7wFPgpFu8YkU1uV2FcWJUqG-_aen5stb9UuLmA7nr9ICex5s&t=1&usg=__x4NBtTRFe0pIPUxMAwT29d5ZW3Q=
نتمى ان تنضمو الى عائلة المنتدى او تستفيدو من مواضيعنا و شكرا



 
الرئيسيةالبوابةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
تفاعلوا واستفيدوا داخل بيت المسلماتات
إدارة منتدى بنات مسلمات تتمنى لأعضائها حظا موفقا ونجاحا دائماإ
أرجو من كل العضوات نشر المنتدى

شاطر | 
 

 جمبرى كرسبى

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
BELLA
مسلم(ة) جديدة


عدد المساهمات : 13
نقاط : 38
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 03/08/2010
المزاج : رايق

مُساهمةموضوع: جمبرى كرسبى   الثلاثاء أغسطس 03, 2010 11:47 am

1 كيلو جمبري وسط
5 فص ثوم
ملعقه صغيره كمون + ملعقه ملح صغيره
1 فلفل اخضر حار
ليمونه
خل
دقيق
بيضه
1/2 كوب لبن
بقسماط ناعم او فيجيتار
طريقة التحضير:
- ينظف الجمبري جيدا ويغسل ونتركه فى مصفى يصفا من الماءونضع الثوم والكمون وقرن الفلفل الاخضر(الفلفل حسب الرغبه)والملح ونخلطهم او ندوقهم مع بعض.
- نضيف شويه خل وليمونه ونتبل بالخليط ده الجمبري لمده نصف ساعه مش اكتر عشان الجمبري مايتهريش.
- وبعدين نحطه ف الدقيق ثم البن والبيض وبعدين البقسماط ونحمره فى زيت غزير وساخن حتى يحمر لونه

وبالهنا والشفا
بس ماتنسونيش بالدعاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
جمبرى كرسبى
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بنات مسلمات :: قسم مطبخ المسلمات-
انتقل الى: